Kinderdagverblijf Odendael

Dagcentrum Odendael is gevestigd in de nieuwbouw van zorgcentrum Odendael (een onderdeel van BrabantZorg), midden in het centrum van Sint-Oedenrode. In dit prachtige nieuwbouwcomplex (ouderenzorg, verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg) heeft het dagcentrum zijn plaats in de directe nabijheid van o.a. de praktijken van de artsen, tandarts, fysiotherapeuten, kinderfysiotherapeut, GGD, maatschappelijk werk, consultatiebureau en thuiszorg. Het dagcentrum is in het bijzonder geschikt voor ouders werkzaam in het centrum van Sint- Oedenrode of binnen het zorgcomplex.

Het dagcentrum is bestemd voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Er kunnen maximaal 12 kinderen tegelijkertijd in het dagcentrum worden opgevangen.

Er is een prachtige grote binnenspeelruimte, die smaakvol is ingericht, afgestemd op de vraag van het jonge kind. In overleg met Zorgcentrum Odendael is een grote afgeschermde buitenspeelruimte aangelegd, die zowel voor kinderen als voor ouderen aantrekkelijk is. Kinderen kunnen verder gebruik maken van de prachtige binnentuin van Odendael en van de vele mogelijkheden die het gebouw en het centrum van Sint-Oedenrode bieden.

Locatie Odendael wordt in de oudercommissie vertegenwoordigd door de volgende personen: Jodi Aben-Foolen en Cindy van de Sande-Coppens. Daarnaast zij we nog op zoek naar ouders die locatie Odendael willen vertegenwoordigen in de oudercommissie. U kunt contact opnemen met de oudercommissie via oudercommissiedeverbinding@live.nl.

Voor de werkwijze wil ik u graag verwijzen naar het locatie specifiek beleidsplan. Dit kunt u inzien door op onderstaande link te klikken.

locatie specifiek beleid KDV Odendael – september 2018

170727 KDV Welstaete Odendael

190507 Inspectierapport KDV Odendael

190514 Inspectierapport KDV Odendael

 

Openingstijden

Het dagcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.45 uur tot 18.15 uur.

Dagcentrum Odendael
Odendael 1
5492 CT Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 06-57700444

LRK: 965929292

De begeleiding van uw kind(eren) is in handen van gekwalificeerde pedagogisch medewerksters, in sommige gevallen bijgestaan door een stagiaire. De Verbinding werkt zoveel mogelijk met vaste gezichten op de groepen.
Op alle locaties werken we volgens het pedagogisch beleidsplan van De Verbinding. Daarnaast is er voor elke locatie een locatiespecifiek beleidsplan. Beide plannen kunt u vinden op onze website.