Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang binnen de basisscholen

De Verbinding verzorgt de tussenschoolse opvang op , Basisschool Dommelrode en Basisschool Franciscus in Boskant. Als beide ouders werken, is overblijven op school een makkelijke en praktische oplossing voor zowel ouders als kind. Samen met de school zorgen wij er voor dat de middagpauze een moment van rust voor uw kind. Wij creëren een huiselijke sfeer door gezamenlijk te eten en drinken aan een gedekte tafel.

Daarna is er de gelegenheid nieuwe energie op te doen door buiten of binnen te spelen waarbij spelmogelijkheden worden aangeboden die aansluiten bij de leeftijd en de vraag van de kinderen. Deze manier van overblijven sluit aan bij de visie en de kwaliteit van De Verbinding en de onderwijs- en begeleidingsvisie van de basisscholen.

Leiding

Op school worden de kinderen begeleid door vrijwillige medewerkers, onder leiding van een ervaren professionele kracht van De Verbinding.

Verse lunch

Aan elk kind dat van de TSO gebruik maakt, wordt een broodmaaltijd en drinken aangeboden. Dit betekent dat u geen lunchpakket en drinken mee hoeft te geven aan uw kind. Dat scheelt u ’s ochtends tijd en de kinderen hebben een heerlijke verse lunch.

Aanmelden:

Wanneer u uw kind wil aanmelden voor een van onze TSO mogelijkheden verzoeken wij u om een inschrijfformulier in te vullen via de website. Deze kunt u dan sturen naar info@deverbinding-sintoedenrode.nl. Daarna kunt u uw kind aanmelden via de coördinator. Hieronder vindt u de mail adressen voor de desbetreffende scholen. Wanneer u een mail gestuurd heeft kunt u ervan uitgaan dat uw kind is aangemeld voor het overblijven. We proberen altijd een bevestigingsmail te sturen.

Afmelden:

Wanneer uw kind niet komt eten omdat uw kind ziek is, of u bent zelf vrij verzoeken wij u ook een mail te sturen naar de desbetreffende coördinator. U kunt  op de dag zelf de persoon bellen die verantwoordelijk is voor de TSO. Telefoonnumers en mail adressen kunt u hieronder vinden.

Basisschool Dommelrode:

Coördinator: Harjet Hooijmaijers, e-mail: tsodommelrode@deverbinding-sintoedenrode.nl of telefoonnummer: 0413-782146

Basisschool Fransiscus in Boskant:

Coördinator: Lisan van Herpen, e-mail: boskant@deverbinding-sintoedenrode.nl of telefoonnummer: 06-19452142.

2018-2019 Aanmeldformulier-TSO

Vragen?

U heeft nog vragen ? Stuur ons een mail of bel ons en wij geven direct antwoord op uw vragen. 
U kunt ons bereiken op tel. nr: 0413-782142 of per mail: info@deverbinding-sintoedenrode.nl