nieuwsbericht

Vacature chauffeur bij De Verbinding

Chauffeur bij De Verbinding

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste chauffeur 

Heb je affiniteit met kinderen en kun je ze veilig vervoer bieden, dan is dit wellicht iets voor jou. Wij zijn op zoek naar een chauffeur welke kinderen van de BSO kan vervoeren voor activiteiten zoals zwemles en sporttrainingen. Hiervoor staat een auto vanuit De Verbinding tot je beschikking.

Wie zijn wij?

Een kind dat speelt en zich veilig voelt, is gelukkig en ontwikkelt zich het best. Zeker als het de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. Vanuit die gedachten zijn we in 1996 gestart met De Verbinding, op een kleinschalige locatie. Inmiddels zijn we gegroeid tot 13 locaties met kinderdagverblijven, peuteropvang en voorschoolse en buitenschoolse opvang.  Sfeervolle locaties met elk hun eigen karakter en vertrouwde gezichten. En ondanks deze verscheidenheid werken we overal volgens dezelfde kernwaarden voor ieder kind. Deze kernwaarden zijn ontwikkelingsgericht, deskundig en betrouwbaar.  

Wat vragen wij:

  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B
  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met kinderen in de basisschoolleeftijd.
  • Beschikbaarheid op (in ieder geval) maandag en dinsdag en flexibel op donderdag tussen 15.00u en 18.00u.  

Wat bieden wij

  • Een vrijwilligersvergoeding
  • Een fijne werkomgeving met enthousiaste kinderen

Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken? Neem dan contact op met Patty. Dit kan door te bellen naar 0413-782142 of door te mailen naar patty@deverbinding-sintoedenrode.nl.